• Aanmelden
  • Open dag groep 7

Disclaimer

De inhoud van deze site wordt met grote zorg samengesteld. Desondanks bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie onvolledig is, na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is.

Het Spinoza Lyceum stelt zich niet aansprakelijk voor (gevolgen van) eventuele fouten op deze website.

Het Spinoza Lyceum is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de pagina's waarnaar links zijn opgenomen, noch aanvaardt zij enige aansprakelijkheid met betrekking tot die inhoud of wat daaruit voortvloeit.

Het auteursrecht op deze website berust bij het Spinoza Lyceum of bij derden welke met toestemming inhoud en (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld. Een bezoeker mag geen auteursrechtelijke beschermde werken of andere op deze website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder toestemming van het Spinoza Lyceum.

Mocht u vragen, opmerkingen of klachten hebben m.b.t. de website of t.a.v. de school dan vernemen wij dat graag op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op anonieme reacties wordt niet gereageerd.

Colofon

Voor vragen over de inhoud van deze website kunt u mailen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij danken Saskia van Heugten voor het beschikbaar stellen van het beeldmateriaal.

spinozalyceum Morgen om 17.00 uur extra brugklasvoorlichting voor muziekplus op het Spinoza Lyceum.
spinozalyceum Bijzonder trots zijn wij op Mohammed el Ghari uit 2G2 en Rikkie Gieler uit 2G1 die allebei zijn doorgedrongen tot... https://t.co/yHcODQqFEl
spinozalyceum ‘we wensen alle leerlingen in groep 8 veel succes met hun schoolkeuze'
spinozalyceum Donderdag 15 februari van 17.00 uur tot 18.00 uur : informatie over muziek-plus op het Spinoza Lyceum; op weg... https://t.co/18DW0puIl1
spinozalyceum Het is zover : het Spinoza Lyceum opent vandaag zijn deuren en laat zien wat het allemaal in huis heeft.