Huiswerkbegeleiding

Tijdens de ouderspreekuren worden er voor de school folders uitgedeeld voor huiswerkbegeleiding. Dit is ongevraagd en wij kunnen de kwaliteiten van deze instanties niet garanderen! Het Spinoza Lyceum stelt deze reclame-acties van, in dit geval Orbit en Meester Kik, daarom niet op prijs en wij hebben al meerdere malen verzocht heeft hun ongewenste propaganda te staken. Zowel Orbit als Meester Kik hebben hier geen gehoor aan gegeven. Wij betreuren het dat hierdoor misverstanden bij de ouders ontstaan dat het Spinoza Lyceum op enige wijze de naam en medewerking van onze school met deze organisaties zou willen verbinden. Wij distantiëren ons met klem van Orbit en Meester Kik en achten hun optreden allerminst een reclame voor deze instituten.