NOODPAD compositieproject van 6VWO

NOODPAD het concert ter afronding van het compositieproject van de 6VWO leerlingen met muziek als examenvak.

Dinsdag 22 maart 20.15 uur Theaterzaal van het Spinoza Lyceum.

Komt allen naar de unieke voortzetting van het Compositie Project Notepad. Notepad ging in vlammen op door de stopzetting van subsidiegelden voor het ASKO- Schönberg Ensemble. NOODPAD leeft! Composities van eindexamen VWO leerlingen worden uitgevoerd door oud-leerlingen. Om ook hier de kosten te kunnen dekken is de toegang Euro 7,50. kaarten kan je bestellen door het bedrag over te maken op rekeningnummer NL93ABNA0475682424 t.n.v Spinoza Lyceum inzake NOODPAD en het aantal kaarten. Kaarten kunnen ook nog aan de zaal gekocht worden. Kan je niet komen maar wil je dit fantastische evenement toch financieel steunen dan mag dat ook. Doe dan een donatie op hetzelfde rekeningnummer ovv donatie.