De projectweek komt eraan!

Een crêpe bestellen in het Frans? Na volgende week kunnen de tweede klassers M en H dat na een bezoek aan het taaldorp! Rotterdamse architectuur, Utrechtse Dom, uitwaaien op Texel of Hoorn in de gouden eeuw? Tijdens de Nederlandse uitwisseling maken onze leerlingen het mee. En zo is er nog veel meer. In deze bijzondere projectweek van schooljaar '15/'16 hebben we weer een mooi programma voor de verschillende klassen weten samen te stellen binnen, maar soms ook net buiten hun belevingswereld, om hen uit te dagen, te inspireren en tot nieuwe inzichten te brengen.

Een sfeerimpressie in woord en beeld tijdens deze week komt volgende week op de website te staan. We hopen dat iedereen er veel plezier aan beleeft!