Leerlingenraad

Op onze school telt jouw stem mee! Vanuit de leerlingenraad kan je meedenken over belangrijke onderwerpen die álle leerlingen van het Spinoza Lyceum aan gaan.

De leerlingenraad bestaat uit een groep betrokken leerlingen. Samen oefenen ze invloed uit op het schoolbeleid, de organisatie en het onderwijs van de school. De leerlingenraad heeft regelmatig contact met de schoolleiding en de medezeggenschapsraad.

Laat je stem horen

De leerlingen uit de leerlingenraad komen uit verschillende leerjaren en niveaus. Tijdens de wekelijkse vergadering in het daltonuur bespreken ze allerlei onderwerpen. Denk aan het Open Podium, schoolfeesten, de schoolregels en de sportdag. Oftewel: alles wat belangrijk is voor jou!

Als je je stem wil laten horen, ben je van harte welkom bij de leerlingenraad. Een goed idee voor de leerlingenraad kan je altijd kwijt in het postvakje in de hal of mailen.

Leerlingen03
Leerlingen02