Open Dagen 2018

Ook dit jaar rekenen we op een grote belangstelling voor de Open Dagen en wij zien ernaar uit om alle nieuwsgierige ouders en kinderen te ontvangen. Op de Open Dagen horen wij vaak vragen als 'Hoe zit het met de loting?'; 'Jullie school is erg populair, heeft aanmelding wel zin?'.

Voor de aanmelding voor schooljaar 2018-2019 voor alle Amsterdamse VO scholen geldt een matchingsprocedure volgens de kernprocedure. Voor meer informatie over deze procedure kunt u terecht op de website 'vo schoolkeuze 020'. De daltonvoorrangsregeling voor kinderen van daltonbasisscholen voor de 1e keuze blijft dit jaar van kracht.

In het schooljaar 2018-2019 zullen wij weer 8 brugklassen aanbieden, te weten:

• 2 mavo/havo kunstklassen
  • 3 havo/vwo klassen
  • 1 atheneum klas
  • 2 gymnasium klassen

Op onze website en open dagen willen wij jullie natuurlijk een goed beeld van onze school geven door u zo volledig mogelijk te informeren. Hiervoor hebben we een speciale brugklasbrochure gemaakt. Een aantal van deze brochures zijn verstuurd naar alle basisscholen in Amsterdam e.o.. Al onze brochures staan digitaal op onze website en kun je bekijken op de Brochure pagina. Wil je ook informatie over ons van derden, kijk dan op de website Scholenopdekaart.nl naar bijvoorbeeld de Meerjarenopbrengsten VO 2015 van de Onderwijsinspectie.

Open dagen

Donderdag 8 februari van 18.30u - 21.00u voor havo, atheneum en gymnasium
Vrijdag 9 februari van 15.00u - 17.30u voor kunstklassen mavo/havo
Zaterdag 10 februari van 10.00u - 13.00u voor havo, atheneum en gymnasium

Door de geringe hoeveelheid parkeerplaatsen willen we jullie verzoeken met het ov of de fiets te komen.

Al vast virtueel door onze school heen lopen? Klik op deze link!

Leerlingen01
Leerlingen04