Lesjesmiddag

Als je erover denkt om je aan te melden bij het Spinoza Lyceum is het belangrijk om te weten dat wij een daltonschool zijn. Wat betekent dat?

Je leert bij ons op school vanaf het begin van het brugjaar om zelfstandig of in groepjes te werken aan je daltontaken. Dit gebeurt in de lessen maar je kunt ook elke dag in het daltonuur werken aan het vak van je eigen keuze. Dit alles houdt in dat je meer verantwoordelijkheid krijgt voor je schoolwerk. Misschien ben je al gewend om zo te werken op je eigen basisschool. Toch zijn er zeker verschillen: je gaat nu bijvoorbeeld naar een nieuwe school met niet één, maar wel twaalf leraren en net zoveel vakken.

We kunnen ons voorstellen dat je het prettig vindt om bij ons te komen ervaren hoe er lesgegeven wordt. Daarom organiseren we op woensdag 1 maart 2017 een lesjesmiddag. Je kunt dan drie lesjes volgen om een idee te krijgen van onze daltonlessen.

De lessen zijn op woensdag 21 februari 2018:

• Les 1 14.30-15.00 uur
  • Les 2 15.00-15.30 uur
  • Pauze
  • Les 3 15.45-16.15 uur

Kom wel iets vroeger, want we beginnen precies op tijd. Wij gaan er vanuit dat je aan alle lesjes deelneemt als je komt!

De aanmelding voor de lesjesmiddag van het Spinoza Lyceum is afgerond en de groepen worden ingedeeld. Helaas kunnen we geen extra leerlingen meer plaatsen voor de lesjesmiddag.

U krijgt uiterlijk maandag 19 februari een mail met daarin de groep waarin uw kind is ingedeeld voor de lesjesmiddag en het lesjesrooster. Mocht u zich wel hebben opgegeven maar geen bericht hebben ontvangen, dan kunt u contact opnemen met de administratie van het Spinoza Lyceum: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Hartelijke groet,

Spinoza Lyceum