Open Dagen 2020

Ook dit jaar rekenen we op een grote belangstelling voor de Open Dagen en wij zien ernaar uit om alle nieuwsgierige ouders en kinderen te ontvangen. Op de Open Dagen horen wij vaak vragen als 'Hoe zit het met de loting?'; 'Jullie school is erg populair, heeft aanmelding wel zin?'.

Voor de aanmelding voor schooljaar 2020-2021 voor alle Amsterdamse VO scholen geldt een matchingsprocedure volgens de kernprocedure. Voor meer informatie over deze procedure kunt u terecht op de website 'vo schoolkeuze 020'. De daltonvoorrangsregeling voor kinderen van daltonbasisscholen voor de 1e keuze blijft dit jaar van kracht.

Open dagen

• Donderdag 6 februari van 18.30u - 21.00u voor mavo, havo, atheneum en gymnasium
  • Vrijdag 7 februari van 15.00u - 17.30u voor mavo, havo, atheneum en gymnasium
  • Zaterdag 8 februari van 10.00u - 13.00u voor mavo, havo, atheneum en gymnasium

Informatiemiddag groep 7

Woensdag 25 maart is er een informatiemiddag voor groep 7. Meer informatie hierover en hoe aan te melden volgt!

Al vast virtueel door onze school heen lopen? Klik op deze link!